Как лесно да поръчаме почистване на септични ями?

Всеки, който живее в къща, където няма изградена канализация, се справя с отходните води с помощта на септична яма.

Септичните ями биват различни видове, като могат да бъдат съставени от една или две камери. Големините им също са различни. За да изберете правилната за съответния имот, би трябвало да се съобразите с потреблението, както и района, в който се намирате. Според типа почва и доколко е водопропусклива, се избира съответният вид септична яма. Къде да поръчаме отпушване и почистване на септични ями? Необходимо е да се направи избор на подходящия вариант септична яма. Също така трябва да се намери и решение за начина, по който тя ще се поддържа и пречиства.

За целта можете да се справите сами с помощта на помпа или да се обърнете към специалисти. Te разполагат с необходимата техника за качествената и бърза работа по ямата, като Vodonoska. Професионалистите, предлагащи ВиК услуги, могат да се отзоват, за почистване на септични ями, както и за цялостно измиване на септичната яма. Всичко това се извършва под високо налягане, което спомага да се разбият втвърдените отпадъци, които са се натрупали по дъното на ямата. С времето се образува утайка и натрупването на вещества се превръща в глина. Тя не се измива лесно и намалява обема на ямата. Поради тази причина доброто измиване на резервоара на ямата е за предпочитане.

Освен за отпушване или почистване на септични ями, на страниците на Vodonoska.com можете още да поръчате и услуги за изграждане на канализация, за измиване на улици, както и за проверка и отпушване на канали.

Видеодиагностиката на канали, дава възможност за бързо и качествено разрешаване на проблемите с канала. Тя служи и за предотвратяване на аварии. Услугите на нашата фирма са на нормални цени, а можете да изберете и абонамент, с който ще получите още по-добри намаления.

За всякакви въпроси и поръчки, не се колебайте да се свържете с нас!