правилно почистване на септични ями

Отпушване на канали в жк Дружба 1 и 2

Експресно отпушване на канали за жк Дружба 1 и 2, кв. Димитър Миленков, зона Летище София и близките села. Разполагаме с добре оборудвани бусове с модерна техника и обучен персонал за работа. При нужда от помощ за отпушване на канали, Vodonoska.com реагира в рамките на часове за всички квартали от източна София. Позвънете ни на 0878777807.

Техника за отпушване на канали

Vodonoska.com разполага с нова техника за почистване на канали, тоалетни на домове, офиси, МОЛ-ове, футболни стадиони, тоалетни в заведения и т.н. Тези видове WC помещения се експлоатират по-натоварено и често се запушват с различни паднали предмети. Освен тоалетна хартия в канала попадат и едри неща, които не се разграждат. Ето защо понякога каналите на тоалетните не могат да се отпушат с подръчни средства и химикали. Нужна е професионална и компетентна намеса от ВиК фирма. Това може да се извърши само от фирма за ВиК услуги и професионално почистване на канализация.

Разгледайте нашата галерия от процеса на работа по почистване на канали, WC, сифони, мивки и други по-маломерни тръби. Тук можете да се свържете с нашия екип и да ни изпратите запитване. Нашите специалисти ще се свържат с Вас възможно най-скоро!