Има няколко вида отпушване на канали в Бургас, ето най-често срещаните методи за справяне с запушванията на тръбите, които използваме:

Механичен метод за отпушване на канализация в града

Много популярен и в същото време ефективният начин за почистване на канали. Както и премахване на запушвания във вътрешната и външната канализация.

Механичното почистване на канализационната система означава използването на специално оборудване и аксесоари за тях.

Всички запушвания могат да бъдат разделени на два вида:

  1. Мастни запушвания – когато, поради честа употреба на хранителни отпадъци, по стените на тръбите се образуват отлагания, които възпрепятстват нормалната работа на канализационните системи. Замърсяванията постепенно се натрупват, образува се тапа, която не винаги може да се третира с импровизирани средства. Механичното почистване на канализационната система позволява да бъдат пробити твърдите слоеве слоеве мазнини.
отпушване на канализация в Бургас
  1. Вторият вид запушване е с чужди предмети, попаднали в канализацията. Може да бъде всичко, плат, хартия, косми, корозия, корени, бутилки, строителни материали и много други, списъкът е безкрайно, хората измиват всичко в канализацията, рано или късно ще има запушване на тръбите.

Механичното почистване на канализацията е много ефективно и се използва за почистване на както на външни отпадъчни води, така и на вътрешни, при бури или за премахване на запушвания на тръби и др.

При нужда от отпушване на канали в град Бургас, можете да получите подробни съвети за всеки конкретен случай от нас.

Най-ефективният метод за почистване на фекална, външна, промишлена и други канализация е хидродинамичният:

Хидродинамичен метод за отпушване на канали в Бургас

Използвайки канализационната система всеки ден, не всички отпадни води, попадащи в канализационната система, достигат до мястото на преработване и пречистване на отпадъчните води. Част от тях се утаява по стените, отлагат се по фуги, завои, утаяват се в колектори и кладенци. В такива ситуации е необходимо да се използват услугите на професионалистите в град Бургас в областта на почистване на канализационни тръби по хидродинамичен начин. Те притежават умения и всички необходими оборудвания за отпушване на каналите.

прочистване на канализация

Къде се използва хидродинамично почистване на канализационни тръби:

Ние разполагаме с различно оборудване за хидродинамично промиване на канализацията и отпушване на канали в град Бургас.