Защо използваме видеодиагностика на канали?

Нашата фирма използва видеодиагностика на канализационни тръби, за да можем успешно да анализираме степента на запушване и стесняване на проходите, което се случва, поради различните видове отлагания. Също така използваме видеодиагностика на канали в Бургас за описване в подробен списък на всички пукнатини, деформирани фуги и течащи фуги, за съставяне на комуникационна електрическа схема, за откриване на незаконни кранове.

Как точно се провежда видеодиагностика на канали

Откъде се започва?

Видеодиагностиката на канали е процедура, при която в тръбата се поставя малка видеокамера. Камерата е оборудвана с осветително устройство, специални сензори и предавателно устройство. По време на проверката на канализационната система операторът вижда вътрешните кухини на тръбопровода онлайн. Ако е необходимо, изображението може да се увеличи, за да се разгледа още по-прецизно повредата. Сензорът за изминато разстояние позволява да се определи точното място на повредата.

Видеодиагностика на канали в Бургас

Резултатът от работата

В резултат на извършеното проучване, ние получаваме сигурни данни за състоянието на тръбата и определяме какъв вид работа трябва да се извърши: промиване, ремонт или подмяна на повредения участък.

Препоръчително е канализационната система да се проверява редовно с камера. След като получат точни данни за състоянието на тръбопровода, специалистите ни за видеодиагностика на канали в Бургас предприемат необходимите мерки своевременно.

Видеодиагностиката на каналите е гаранция за безпроблемна работа на канализационната система.

Видеодиагностика на каналите – как се извършва

Видеодиагностиката се извършва по тръбопроводи с дължина до 50 метра и дълбочина до три метра. Видео оборудването се поставя в запечатан корпус и се захранва по гъвкав кабел. Специалната конструкция позволява на видео оборудването да се предвижва в условия на повишено замърсяване и напълнени с вода комуникации. Диаметърът на изследваната тръба може да бъде от 50 до 2500 мм. Дължината на тръбопровода – до 50 метра. Диагностичната работа  се отличава с висока точност, компактност и мобилност.

видеодиагностика на канали в град Бургас

Опитните техници на фирмата ни в Бургас ще разгледат задълбочено състоянието на тръбопровода. Видеокамерата е херметически затворена и осигурява високо качество на изображението.

Поръчайте Вашата услуга видеодиагностика на канали в град Бургас.

Ако имате подписан постоянен договор за поддръжка на системната услуга видеодиагностиката на каналите може да бъде предоставена като бонус например. А редовното използване на услугата ще Ви позволи да проследявате и най-малките промени в работата на системата.

Видеодиагностика на каналиВидеодиагностиката се използва за успешно анализиране на степента на запушване. Освен това тя се използва за откриване на различни неизправности по системата. Това могат да бъдат пукнатини, деформирани фуги и течащи фуги.
Особености на видеодиагностика на канали Видеодиагностиката се извършва по тръбопроводи с дължина до 50 метра и дълбочина до три метра. Диаметърът на изследваната тръба може да бъде от 50 до 2500 мм. Диагностичната работа  се отличава с висока точност, компактност и мобилност.
Видеодиагностика на канали – предимства Правилно определяне на неизправностите и планиране на ремонта;Предотвратяване на бъдещи проблеми; Спестяване на време и пари. 
Видеодиагностика на канали от vodonoska.comМоже да се свържете се с нас на телефон 0878 777 807. Пишете ни на office@vodonoska.com. Бързина на реакция след обаждането Ви в рамките на няколко часа.