Отпушването на канали е съществена услуга за поддържане на здравословна и функционална канализационна система в градска среда като София. Vodonoska предлага професионални услуги за отпушване на канали, които обхващат спешни случаи на денонощна основа, за да гарантират, че вашите ВиК системи са безпрепятствени и ефективни.

Повече за услугата "денонощно отпушване на канали"

Възникването на спешни ситуации със запушени канали може да настъпи по всяко време. Затова нашата услуга за денонощно отпушване на канали е насочена към бърза реакция и решаване на проблема, за да предотврати евентуални наводнения и по-сериозни щети на имота.

Кога има нужда от фирма за отпушване на канали?

Нуждата от професионална фирма настъпва, когато домашните методи се окажат неефективни. Симптоми като забавено оттичане, неприятни миризми или вода, която се връща нагоре, са знак за сериозни запушвания, които изискват специализирана намеса.

Техника за отпушване на канали

Vodonoska.com използва съвременна техника, включително машина за отпушване на канали, за да идентифицира и отстрани запушванията ефикасно и без риск за Вашата канализационна система.

Защо да изберем Vodonoska за отпушване на канали?

Нашата фирма работи съгласно най-високите стандарти и регулации, като предлага пълно сертифициране и гаранция за извършените услуги. Работим отговорно, бързо и на нормални цени и по този начин гарантираме качество!

За кого са предназначени нашите ВИК услуги?

Физически лица

Бърза реакция

Офиси


Професионално обслужване

Строителни фирми

Търсещи надеждни партньори

Цехове

Абонамент

Притежаваме нужните сертификати, които са гаранция за качеството на нашата работа

  • Сертификат ISO 14001:2005 – интегриране на система за управление по отношение на околната среда

 

  • Сертификат ISO 9001:2008 – внедряване на система за управление на качеството

 

  • Сертификат BS OHSAS 18001:2007 – интегрирана система за управлението на здравето и безопасност в работна среда
 
Евроканал КСБ 1

Често задавани въпроси

Определено е сода за хляб и оцет. Тази комбинация може да е едно от най-добрите домашни почистващи препарати за отпушване на канал.

За лесна работа по отпушване, можете да очаквате професионален водопроводчик да почисти каналите ви с помощта на моторизиран дренажен шнек (понякога наричан дренажна змия), който може да се погрижи за почти всякакъв размер на запушване в тръба.

Дренажните змии могат да повредят тръбите. Въпреки че се водят като устройства, които са лесни за използване от всеки, дренажните змии могат да бъдат трудни за управление и ако се използват неправилно, могат да повредят тръбите. Старите тръби в много домове са поцинковани или покрити с цинк, което е направено, за да се предотврати ръждясването или корозия на тръбата.