Почистването на мазниноуловители е важно поддържането на хигиената на обществени и промишлени съоръжения като ресторанти, хотели, хранително-вкусови заводи и други. Vodonoska предоставя експертни услуги по почистване на мазниноуловители, гарантирайки професионално отстраняване на мазнини и други отпадъчни продукти.

Какво включва услугата "Почистване на мазниноуловители" ?

Услугата включва цялостно почистване на мазниноуловителите и свързаните с тях отводнителни системи. Процесът обикновено включва механично отстраняване на мазнини и отлагания, последвано от изплакване и дезинфекция, за да се гарантира, че системите работят ефективно и съответстват на всички санитарни и екологични стандарти.

почистване на мазниноуловители

Кога е нужно да се монтира мазниноуловител?

Монтажът на мазниноуловител е задължителен за всички обекти, където обработката на храни и кухненските дейности водят до високо ниво на мазнини в отпадъчните води. Това включва кухни в ресторанти, хотели, болници, молове и множество други заведения, които изискват регулярно почистване на системите, за да се предотврати замърсяване и запушване.

Защо да се доверим на Vodonoska за почистване на мазниноуловители?

Изберете Vodonoska, защото реагираме в рамките на 24 часа и бързо се справяме със замърсени мазниноуловители. Придобили сме специални сертификати, гарантиращи качество на услугата и разполагаме с нови бусове с професионално оборудване. Възползвайте се от нашите услуги при всеки ВиК проблем!