Vodonoska предлага професионално почистване на канали, тоалетни и сифони в град София и околните населени места. С нашата модерна техника и опитен екип, ние гарантираме експресно и ефективно отпушване на тръби и канали, независимо от техния размер и сложност на запушването.

почистване на канали

Какво включва услугата "Почистване на канали"?

Услугата по почистване на канали от Vodonoska включва използването на специализирани машини и оборудване за ефикасно отстраняване на всякакви запушвания. Нашите техники варират от механично задвижвани спирали за малки и средни тръби до комбинирани машини с вода под налягане за по-големи канали.

Машина за почистване на канали

Нашите машини за почистване на канали са оборудвани с технология, която позволява работа с различни диаметри тръби, от ф50 до ф1200. Тези машини генерират налягане от 20 до 200 бара и могат да доставят до 360 литра вода в минута, което осигурява бързо и ефективно почистване.

Защо да изберете Vodonoska при почистване на канали?

Ако изберете Vodonoska за почистване на канали си гарантирате не само качество и професионализъм, но и бързина и ефективност в работата. Нашата компания разполага с обширен парк от специализирани автомобили и мобилни групи, които могат да реагират незабавно на Вашите нужди. Всяка услуга се извършва с внимание към детайла и с отношение, насочено към удовлетвореността на клиента.

Често задавани въпроси

Разполагаме с мобилна група, която ще е на мястото на аварията до 2 часа. Ако евентуално уцелите натоварен момент, ще сме при вас най-късно до края на работния ден.

Имаме екипи оборудвани с модерни машини и необходимите резерви части. Можем да направим видеодиагностика веднага и така ще установим сложността на аварията.

Цената разбира се варира според вида на аварията- взимат се в предвид вид на запушването и на тръбата, има ли твърди елементи в канала, счупване и др. В vodonoska.com работим на напълно достъпни цени.

През почивните дни сме на разположение само в събота до 12ч. Неделя е единствения ни изцяло неработен ден.