Водоноска под наем

Водоноска под наем можете да поръчате от нас – Vodonoska.com, фирма с дългогодишна практика в областта. Нуждаете се от ангажиране на водоноска под наем за определено време? Нужно е само да се обадите на нашия телефон: 0878 777 807 и да поръчате цистерна с вода. Останалото е наш ангажимент! Можете да поръчате водоноска под наем (камион-цистерна) както за напояване, така и за други промишлени нужди като миене на паркинги, дворове и цехове. Доставяме и питейна вода с водоноска-цистерна при спряло водоподаване.

ВИДОВЕ ВОДОНОСКИ ПОД НАЕМ

Фирмата разполага 12 водоноски и цистерни с различен капацитет и функции. Най-малката водоноска под наем е пет кубика. Тя върши отлична работа за малки проекти, тя е по-маневрена и влиза в по-трудно достъпни терени. Големите ни водоноски имат цистерна със седем и десет кубика обем. Те са по-тежки и са предназначени са дълго напояване на насаждения или за измиване на големи площи настилка. Разполагаме и с голяма цистерна от петнадесет кубика, която е за големи обекти.

Услуги с водоноска

Услуги с водоноска за София и страната

Vodonoska.com е с основен предмет на дейност ВиК услуги наем на водоноски – изграждане и поддържане на водопроводни и канализационни мрежи, инспекция и профилактика на ревизионни шахти, отпушване на канали, водоноски, отводняване на помещения и навременно отстраняване на всякакви видове ВиК аварии.

Услугите с водоноски, които предлагаме на своите клиенти, се отличават с високо качество и ги изпълняваме с професионализъм и отговорност.

Специалистите ни са доказани професионалисти в своята област, а оборудването ни (водоноски под наем, машини, помпи) е съобразено с всички съвременни изисквания на българското и европейско законодателства. Услуги с водоноска – това са различни дейности. От поливане на земеделски култури, овошки и лозя, до миене на всякакви видове пътни настилки.

Нашите екипи

ВиК екипите ни разполагат с модерно ВиК оборудване за отпушване на канали и тръби, с възможност за дълбочинна работа на десетки метри под земната повърхност. Фирмата разполага с 10 висококвалифицирани ВиК работници, 12 водоноски, готови за отдаване под наем и напълно подходящо ВиК оборудване, изцяло съобразено с предмета на дейност на фирмата, в това число:

• 12 броя специализирани автомобили за услуги с водоноска – 3, 5, 10 и 15-кубикови цистерни

• 2 микробуса, оборудвани с професионална ВиК техника

• Машини за отпушване на водопроводи и канализации

• 5 броя специализирани автомобили – 3, 5, 10 и 15-кубикови цистерни

• 2 микробуса, оборудвани с професионална ВиК техника

• Машини за отпушване на канали

За да направите заявка за водоноска под наем или други услуги с водоноска е нужно само да се обадите на телефон: 0878 777 807. Оттам поемаме ние и нашите мобилни екипи! Вярваме, че ще оправдаем доверието Ви!