С помощта на видеодиагностиката на канали могат да се открият проблеми и запушвания във канализацията. 

Какво включва услугата видеодиагностика на канали?

Услугата за видеодиагностика на канали, предлагана от Vodonoska.com, включва детайлен преглед на канализационната система чрез използване на високотехнологично оборудване. Специализираните камери осигуряват точни изображения на състоянието на тръбите, идентифицирайки проблеми като пукнатини, запушвания и други дефекти, които могат да влияят на функционалността на системата.

Какви уреди се използват за видеодиагностика на канализация?

За видеодиагностика, екипът на Vodonoska  разполага с разнообразие от устройства, включително бутащи камери и професионални роботизирани камери, които позволяват диагностика на канали с различни размери, достигащи до 2000 мм в диаметър и с кабели дълги до 200 метра.

Предимства от видеодиагностиката на канали

Видеодиагностиката на канали спестява време, труд и средства, като предоставя точна картина на състоянието на канализационните системи. Този метод е идеален за превантивни проверки, както и за точно локализиране на проблеми, което улеснява ремонтните дейности и гарантира ефективността на инвестираните средства.

Принцип на действие на видеодиагностиката на канали

Видеодиагностиката работи чрез вкарване на специализирана камера в канализационните тръби, която предава изображения в реално време към монитор. Тази техника позволява на специалистите да наблюдават вътрешните части на тръбите и да идентифицират всякакви аномалии без необходимост от разрушителни действия.

Какви методи за видеодиагностика на канали има?

Методите за видеодиагностика варират от ръчни системи с камери, подходящи за по-малки и по-тесни пространства, до напреднали роботизирани системи за големи тръбопроводи. Изборът на метод зависи от размера на тръбите и спецификата на проблема.

Защо да се доверим на Vodonoska за видеодиагностика на канали?

Vodonoska е водещ доставчик на услуги за видеодиагностика на канали в София и околните райони, като предлага бързи, ефективни и точни диагностики, благодарение на използването на модерно оборудване и висококвалифицирани техници. Опитът и професионализмът на компанията гарантират качеството на предлаганите услуги, осигурявайки на клиентите сигурност и увереност.

Често задавани въпроси

Видеодиагностиката е начин за наблюдение на състоянието на канализационната система, което Ви позволява да получите най-пълна информация за състоянието на тръбите. Подобна диагностика дава възможност не само да се открият запушвания, но и да се видят вътрешни повреди, пукнатини или други проблеми в тръбите.

Видеодиагностика за проверка на канализационните системи може да бъде прилагана както в многоетажна жилищна сграда, така и в частна сграда, училища, хотели и други институции.

В зависимост от диаметъра и дължината на тръбите, видеодиагностиката на канали може да се извърши по няколко начина. Чрез ръчна камера с пистолетна дръжка, главичка и малък екран с диаметър най -малко 25 мм и дължина около 70 м или роботизиран метод, който е подходящ за по-дълги и широки тръби, с диаметър 150 мм и дължина около 500 м.