Канализационната мрежа е сложна инженерна система, в която основната тежест поемат тръбите. В тръбите често се натрупват отломки и мръсотия, което води до запушвания.

Запушването е основният проблем, който възниква по време на експлоатацията на градски и битови канализационни мрежи в град Бургас.

Почистване на канали в Бургас

За да се предотврати появата на запушвания, се извършва превантивно почистване на тръбите. Но ако проблемът вече е настъпил и свободното изтичане на вода в канализацията е затруднено, тогава е необходима услуга на професионалисти водопроводчици.

Можете да се запознаете с  нашите предложения и да изберете опцията, която Ви подхожда най-добре.

почистването на каналите в Бургас

В резултат на това тръбите се почистват от органични и минерални отлагания, които стесняват лумена на тръбата и водят до образуване на запушвания. Препоръчва се да се извършва поне 2 пъти годишно.

Резултати от почистването на каналите в Бургас при услугите на нашата фирма

В резултат на почистващите работи получавате стабилно работеща канализационна система с конструктивни характеристики.

Освен това рисковете от извънредни ситуации значително намаляват.

Това гарантира непрекъснатостта на Вашите бизнес процеси и, второ, избягвате проблеми при спешно търсене на изпълнител за аварийно почистване, което ще се окаже много по-скъпо от рутинните услуги по поддръжка.

И още –  периодичното почистване на канализацията означава и постоянен мониторинг на състоянието на системата, предотвратяване на повреди, течове и други неблагоприятни събития.

почистване на канализация в Бургас

Изправната канализационна система увеличава експлоатационния живот на тръбопроводите, а също така гарантира чиста екология и безопасност на околната среда.

Нашата фирма Ви предлага високо качество и прецизност в изпълнението на услугите по почистване на канали в град Бургас. Оборудването, с което разполагаме е съобразено с всички нормативни уредби на българското и европейско законодателство.

С избора на нашите методи за диагностика и почистване на канали, както и профилактика, Вие избирате да сте спокойни и уверени, че в бъдеще няма да възникнат сериозни проблеми.

Възползвайте също от съветите на нашите професионалисти, за това, как да поддържате Вашата канализация за по-дълго време чиста. Ще се радваме да сме Ви полезни.