шахти почистване

Видове почистване на септични ями от утайки

Срокът за почистване на септичната яма е дошъл. Можете сами да извършите работата или да се свържете със специализирана фирма. Възможно е да се изпомпват утайки и различни отлагания от дъното на септичната яма с фекална помпа, ако има такава, след което е необходимо да се изхвърлят изпомпваните замърсявания. Обръщайки се към фирма, получавате много предимства:

-използва се специално оборудване, работи бързо, с високо качество;

-не е необходимо да се търсят събирателни пунктове за обезвреждане;

-приемлива цена, без ненужни проблеми.

Изпомпването на септични ями се случва рядко, затова, за да закупите фекална помпа, те страдат от рециклиране, особено ако трябва да вземете отпадъците далеч – отделните разходи не винаги са по-евтини от наетите специални съоръжения.

  Инсталациите на камион за ями са два вида:

Вакуумните помпи бързо изпомпват целия обем на съдържанието на септичната яма в резервоара, инсталиран на машината, което Ви позволява да направите една разходка.

Съвременната инсталация на шламовата помпа се появи по време на нарастващата популярност на септичните ями. Мощността надвишава няколко пъти обичайната вакуумна помпа, и Ви позволява да изпомпвате повече компресирани отлагания. Оборудването има подобрени стандарти, дължината на помпения маркуч е 40 метра, което Ви позволява да работите в труднодостъпни места, където транспортният достъп е много ограничен. Системата е подредена по този начин, два етапа на работа: почистване, измиване се извършва в непрекъсната последователност, под натиска на водни отлагания се отлагат от стените. Течността се изпомпва, септичната яма е готова за работа както на първия ден след монтажа. Разходите за съвместна работа с ilososa не надвишават обичайната заплата.

Приближавайки се сериозно към въпроса за почистването на септичната яма, разгледайте всички възможни варианти, след като научи разходите за домакински уреди и тарифите за приемане на отпадъци. Заключението е, че поддръжката във фирмата трябва да следва следните стъпки:

Научите за всички фирми, специализирани в такава работа, да се свържете и да научите за цените, услугите, предоставяни в рамките на цената, да намерите отзиви на клиенти;

Подпишете договор за услуги, не забравяйте да обърнете внимание на отговорността на организацията към клиента

Правилно посочва същността на проблема, ясно описва изискванията за предстоящата работа, обхвата на произведенията, които са необходими на автономна преработвателна станция;

Изберете удобно време за почистване;

Осигурете достъп до работното място;

Самостоятелно почистване

Да подготвите фекално оборудване за работа, ако преди това не е било инсталирано, да се уверите, че работи;

правилно изберете диаметъра на маркуча;

подгответе контейнер за събиране на веществото, задължително с достатъчен обем с плътно затварящ се капак;

свържете помпата към електрическата мрежа и започнете да изпомпвате утайката;

изплакнете освободените участъци от маркуча под налягане, изцедете мръсната вода, можете да използвате дюзи за създаване на налягане;

затворете резервоара;

почистване на използваното оборудване;

в септичната яма се излива чиста топла вода, добавя се биологична смес от бактерии;

отведе евакуираното вещество до мястото за обезвреждане.