Vodonoska предоставя качествени услуги за почистване на септични ями в София и околностите. Специализираните ни услуги са насочени към домакинства и бизнеси, които не разполагат с достъп до централна канализация.

Какво включва услугата "Почистване на септични ями" ?

Услугата ни включва детайлно машинно почистване на септични ями, което осигурява отстраняването на всички твърди отлагания и утайки. Включва също изпомпване и отводняване с помощта на вакуумни системи, което гарантира дълбоко почистване и поддържане на хигиената на съоръжението.

Техника за почистване на септични ями

Разполагаме със съвременна вакуумна техника, която ефективно обработва септичните ями независимо от техния размер или степента на замърсяване. Техниката позволява разбиване на твърди отлагания и ефективно отпушване на ямата, като същевременно се намалява рискът от повреди.

остраняване на активна утайка

Абонаментна услуга за почистване на септични ями в София

Предлагаме абонаментни услуги, които позволяват на клиентите ни да се възползват от редовно почистване на септични ями на по-ниски цени. Това е идеално решение за имоти с висока употреба на септични системи, като осигурява превантивна поддръжка и избягване на спешни ремонти.

Видове септични ями

Обслужваме разнообразие от септични ями, включително еднокамерни и многокамерни системи, които се различават по капацитет и метод на пречистване. Някои модерни ями са изработени от устойчиви на корозия материали като полиетилен, което улеснява тяхното почистване и поддръжка.

Защо да се доверим на Vodonoska за почистване на септични ями?

Нашата техника е сред най-съвременните на пазара, което ни позволява да предложим бързи, ефективни и безопасни услуги, отговарящи на високи санитарни и екологични стандарти.

Често задавани въпроси

Стандартно екипът ни ще е при Вас на адреса до 2-3 часа. Ако е по-натоварен ден, ще реагираме в рамките на работния ден. Възможно е да дойдем и по-бързо, ако имаме свободен екип в района Ви.

Цената зависи винаги от няколко фактора – вида на ямата, подстъп, отдалеченост на населеното място от София и др. За да Ви дадем точна цена, моля се обадете по телефон. Фирмата ни е лицензирана и работи на съвсем нормални цени.

Vodonoska.com и екипите ни работят в събота до 14.00ч. Неделя е почивен ден за нас и не извършваме ВиК услуги.

Vodonoska.com се оперира от фирма Евроканал ЕООД, която е лицензирана със Сертификат ISO 14001:2005 – интегриране на система за управление по отношение на околната среда.