Пролетно измиване на улиците

2. Отстраняване на листа при измиване на улиците

Необходимостта от почистване на листа и други отпадъци не е уникална за пролетното метене и миене на улици, но след дългата зима натрупването може да бъде особено вредно за Вашите пътища и улуци.

3. Строителство на нов дом

Пролетта е едно от най-популярните сезони в годината за покупка/продажба на жилища и проектите за жилищно строителство често преминават в пълен пролетен разгар, когато времето се запролети . Важно е да се поддържа строителна площадка чиста. Почистването и пролетното миене ще помогне за предотвратяване на замърсяването на дъждовните води. Когато дойдат дъждовете през април, нашето пролетно метене и измиване на улиците на улици ще помогне в тази посока.

4. Пътни работи

Зимата може да бъде доста вредна за пътищата, а пролетта е идеалното време за строителните екипи да работят по проекти за подобряване на пътищата. Това е мястото, където професионалните екипи могат да помогнат с пролетното метене и измиване на улици.

5. Почистване на слънчеви панели

Ако Вашият дом или бизнес има слънчеви панели, очаквате с нетърпение да се възползвате от тези дълги слънчеви дни. Но прахът, цветният прашец и други отпадъци могат да повлияят отрицателно на ефективността на Вашите слънчеви панели. Въпреки, че може да си мислите, че пролетните дъждове ще могат да отмият всичко, проучванията показват, че слънчевите панели, които са били професионално почистени, са имали 12% по-висока мощност от тези, които не са били. Екипи професионалисти ще почистят Вашите слънчеви панели. За да могат да работят с максимална ефективност, както и ще измият улицата, на която е Вашата къща.

Екипите за почистване и пролетно миене на улиците на града са готови да се впуснат в действие, за да започнат пълната програма за почистване на улици. Екипите са навън седем дни в седмицата, 20 часа на ден, за да почистят и измият улиците след зимата, над 1911 километра алеи, 390 километра велосипедни алеи, 440 километра тротоари и над 35 000 кв. м. средна площ. Очаква се пролетното почистване и измиване на улиците да приключи до края на април, ако времето позволява.